Έκθεση Κεραμικής Αγιογραφίας « Πνοές Τέχνης»

Στις 17 & 18 Απριλίου 2018 θα πραγματοποιηθεί Έκθεση Κεραμικής Αγιογραφίας με τίτλο «Πνοές Τέχνης» που διοργανώνουν οι νέοι του Κέντρου Επαγγελματικής Προετοιμασίας & Προώθησης (ΚΕΠΠ1) του Ιδρύματος Προστασίας και Αποκατάστασης Παιδιών και Νέων με νοητικές αναπτυξιακές διαταραχές και διαταραχές του αυτιστικού φάσματος «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ».

Η Έκθεση θα φιλοξενηθεί στο Café ΙΑΝΟΣ – Σταδίου 24  / Αθήνα από τις 10.00 π.μ. έως 20.00 μ.μ. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 17/04/2018 από τις 17.00 μ.μ – 20.00 μ.μ..

Στόχος της έκθεσης είναι η ευαισθητοποίηση της κοινότητας μέσα από την αλληλεπίδραση και τις δημιουργίες των νέων.

Ο πιανίστας Χρήστος Σερμιέ φίλος των νέων θα πλαισιώσει την έκθεση συνοδευόμενος από τον εκπαιδευόμενο Ρηγανάκο Γιώργο δίνοντας ένα ιδιαίτερο ηχόχρωμα.


 

 

Το ΙΠΑΠ «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ» προσφέρει υπηρεσίες ειδικής εκπαίδευσης και θεραπείας σε παιδιά ηλικίας 2,5 έως 4,5 ετών (πρώιμη παρέμβαση), εφήβους και ενήλικες νέους & νέες με νοητικές αναπτυξιακές διαταραχές και διαταραχές του αυτιστικού φάσματος. Από το 1963 έχει εξυπηρετήσει πάνω από 5.000 άτομα τα οποία έχουν λάβει μέρος σε πρωτοπόρα και καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα με αξιόλογα αποτελέσματα (184 προσλήψεις στην ελεύθερη αγορά τα τελευταία χρόνια). Είναι δημιούργημα ιδιωτικής πρωτοβουλίας και έχει τις εγκαταστάσεις του στο Δήμο Ιλίου, στα δυτικά προάστια της Αθήνας.