Ι.Π.Α.Π "Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ"

Το ΙΠΑΠ «Η Θεοτόκος» υποστηρίζει την εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση με τη βοήθεια του UPS Foundation

Η πανδημία εξακολουθεί να επηρεάζει τις ζωές όλων μας, αναδεικνύοντας τη σημασία που έχει η φροντίδα των πιο ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Για όλους εμάς στο ΙΠΑΠ «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ», η συνεχιζόμενη υποστήριξη των εκπαιδευομένων παραμένει ζήτημα καθοριστικής σημασίας.

Έτσι, είναι μεγάλη μας χαρά που το UPS Foundation, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των παραδόσεων, στέκεται αρωγός στο έργο μας, χορηγώντας ποσό 8.000 ευρώ για την αγορά tablet αλλά και ηχητικού εξοπλισμού, που θα βοηθήσει τους εκπαιδευόμενους να διατηρήσουν επαφή με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ιδρύματος, ακόμη και από απόσταση!

Ο κ. Ερωτόκριτος Νεόφυτος, Πρόεδρος του ΙΠΑΠ «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ», δήλωσε: «Ευχαριστούμε από καρδιάς τη UPS για την πολύτιμη στήριξή της σε αυτή την απαιτητική συγκυρία. Χάρη στην προσφορά αυτή, θα μπορέσουμε να ενισχύσουμε τις προσπάθειες εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης, βοηθώντας ουσιαστικά τους εκπαιδευομένους».

Εκ μέρους της UPS Ελλάδας, ο κ. Yannick Mooijman, Managing Director, UPS Hungary, Greece, Romania and Slovenia, δήλωσε: «Με μεγάλη μας χαρά στηρίξαμε τη δράση ενός πολύ σημαντικού οργανισμού από τις συνέπειες της πανδημίας. Ευελπιστούμε η δωρεά να συμβάλει με τον καλύτερο τρόπο στην απρόσκοπτη υποστήριξη των εκπαιδευομένων και των εργαζομένων του Ιδρύματος ‘’Η Θεοτόκος’’».

Ευχαριστούμε θερμά τη UPS για τη χορηγία.

Scroll to Top