Ίδρυμα "Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ"

Η ομάδα του Παναθηναϊκού όπου συμμετέχουν πολλοί νέοι από το Ίδρυμα «Η Θεοτόκος» κατέκτησε το πρωτάθλημα στη διοργάνωση “Basketaki ΑμεΑ”

Η ομάδα του Παναθηναϊκού όπου συμμετέχουν πολλοί νέοι από το Ίδρυμα «Η Θεοτόκος» κατέκτησε το πρωτάθλημα στη διοργάνωση “Basketaki ΑμεΑ”

«Τα τμήματα μπάσκετ Ν.Α. του Παναθηναϊκού έπαιξαν στον μεγάλο τελικό του τουρνουά Basketaki και σήκωσαν ψηλά τη σημαία του «τριφυλλιού».

Μια επιτυχημένη σεζόν ολοκληρώθηκε για τα δύο τμήματα μπάσκετ Νοητικής Αναπηρίας του Παναθηναϊκού με την κατάκτηση της 1ης και 2ης θέσης στο τουρνουά Basketaki.

Τα «τριφυλλάκια» έπαιξαν στον τελικό που ο νικητής κρίθηκε στον πόντο και συγκεκριμένα με 25-23, έτσι ο Παναθηναϊκός είναι ο Πρωταθλητής του 1ου Basketaki AμεA.

Στον αγώνα για την 3η θέση η ομάδα Κεα ΑμεΑ επικράτησε των Αστέρων Εξαρχείων με 45-24 ενώ στην αναμέτρηση για την 5η θέση ο Κύδων νίκησε τους Διεκδικητές Σύναψις με 27-20.

Παναθηναικος ΑμεΑ:Κυτίδης Μιχάλης, Κυτίδης Νίκος, Ρέππας Ασημάκης, Μαλλης Θοδωρής Ηρακλής Μέτσκα, Σπύρος Στέφας και Γεωργουλόπουλος Πέτρος

ΠΑΟ ΑμεΑ: Κουτσαύτης Σώστης, Λαλαδάκης Μάριος, Καρανίκας Λάζαρος, Χαραλάμπους Δημήτρης, Τσιντσαρούλης Μιχάλης, Μπάκας Άγγελος, Κανελλόπουλος Σωτήρης, Ανδρουλάκης Γιάννης και Αυγερινός Παναγιώτης

Προπονητικό τιμ Προπονητής Μπάσκετ – Εργοθεραπευτής, Φραγκογιάννης Διονύσης, Ειδικός Παιδαγωγός Μπεκιάρης Τάκης, Ειδικός Παιδαγωγός Φαντόπουλος Γιώργος, Λογοθεραπευτής Αντωνάκος Λεωνίδας, Ψυχολόγος- προπονήτρια Μπάσκετ Κλειώ Πολύζου».

ΒΑΣΚΕΤΑΚΙ ΑΜΕΑ
Scroll to Top