Ίδρυμα "Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ"

Καλοκαιρινή Γιορτή στο Ίδρυμα Η Θεοτόκος - Ένα απόγευμα Γεμάτο Χαρά και Δημιουργία

Αγαπητοί γονείς & φίλοι,

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στην καλοκαιρινή μας γιορτή, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024, στις 18:00, στο Ίδρυμα «Η Θεοτόκος» (Σπ. Θεολόγου 2, Ίλιον).

Αυτή η ξεχωριστή μέρα είναι αφιερωμένη στους ωφελούμενους του ιδρύματός μας και αποτελεί μια ευκαιρία να γιορτάσουμε όλοι μαζί τη χαρά της δημιουργίας και της προσφοράς.

Στην διάρκεια της γιορτής, θα έχετε την ευκαιρία να περιηγηθείτε στο bazaar μας, όπου θα βρείτε προϊόντα και κατασκευές που έχουν δημιουργηθεί με μεράκι από τους νέους και νέες των εργαστηρίων του ιδρύματος. Από χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά αντικείμενα μέχρι καλλιτεχνικές δημιουργίες και παραδοσιακά εδέσματα, το bazaar μας υπόσχεται να σας εντυπωσιάσει και να σας προσφέρει μοναδικά δώρα για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Μουσική και διασκέδαση, θα προσφέρει ο Ηλίας Μπόγδανος και η μπάντα του, INCO. Με τις υπέροχες μελωδίες και τον ενθουσιασμό τους, θα μας ταξιδέψουν σε μουσικά μονοπάτια γεμάτα ρυθμό και ζωντάνια.

Η συμμετοχή σας στη γιορτή μας δεν θα είναι μόνο μια ευκαιρία για διασκέδαση, αλλά και μια σημαντική συμβολή στην υποστήριξη των δράσεων και των προγραμμάτων του Ιδρύματος «Η Θεοτόκος».

Σας περιμένουμε όλους για να γιορτάσουμε μαζί, να διασκεδάσουμε και να ενισχύσουμε τους ωφελούμενους μας και το έργο τους.

Scroll to Top