Ίδρυμα "Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ"

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιουνίου 2024 η καλοκαιρινή γιορτή του Ιδρύματος Η Θεοτόκος

Η εκδήλωση έλαβε χώρα σε χαρούμενο και εορταστικό κλίμα, προσφέροντας μοναδικές στιγμές χαράς και διασκέδασης στους παρευρισκόμενους.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, λειτουργούσε μπαζάρ με χειροποίητες δημιουργίες των ωφελούμενων του Ιδρύματος, προσελκύοντας το ενδιαφέρον και την υποστήριξη των επισκεπτών. Η χορωδία του φορέα μας χάρισε μια υπέροχη μουσική παράσταση, ενώ το καλλιτεχνικο πρόγραμμα εμπλουτίστηκε με την εμφάνιση του Ηλία Μπογδάνου και της μπάντας του Inco, οι οποίοι κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού.
 
 
Στην εορτή απηύθυναν χαιρετισμούς ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Καρέλλας, η Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζόμενων, Κα. Σταφύλα, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων, Κα. Περιστεράκη και οι εκπρόσωποι της ομάδας αυτοεκπροσώπησης των ωφελούμενων, Σταύρος Σταυρίδης και Αλέξανδρος Λικόκας. 
Η πρέσβειρα του Ιδρύματος, Κα. Μελέτη, τίμησε με την παρουσία της την εκδήλωση, δηλώνοντας εμπρακτα τη στήριξη της στην προσπάθειά μας.
 
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της όμορφης γιορτής και ευχόμαστε σε όλους ένα καλό και ξέγνοιαστο καλοκαίρι.
Scroll to Top