Ίδρυμα "Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ"

Συμμετοχή σε ραδιοφωνική εκπομπή του Προέδρου του Ιδρύματος κ. Παναγή Καρέλλα, «Ασκώ τα δικαιώματά μου, τηρώ τις υποχρεώσεις στην Ευρώπη του αύριο»

Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023 στις 16:00-17:00 μ.μ. στο Πρώτο Πρόγραμμα 105,8 F.M., ο Πρόεδρος του Ιδρύματος «Η Θεοτόκος», κ. Παναγής Καρέλλας ήταν καλεσμένος στη ραδιοφωνική εκπομπή του Περικλή Βασιλόπουλου «Ασκώ τα δικαιώματά μου, τηρώ τις υποχρεώσεις στην Ευρώπη του αύριο»

Συμμετείχαν ως καλεσμένοι:
• Ο Παναγιώτης Λιαργκόβας, Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Πρόεδρος του ΚΕΠΕ, που μίλησε για την φοροδιαφυγή, τα νέα φορολογικά μέτρα για τους ελεύθερους επαγγελματίες, τον πληθωρισμό της απληστίας
στα τρόφιμα και τις τιμές πώλησης των συμμετοχών του Δημοσίου στις τράπεζες.
• Από την Λάρισα, ο Σωτήρης Λαϊνάς, Διδάκτωρ Ψυχολογίας, μίλησε για το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας (self help groups) στις Εξαρτήσεις, την Υγεία και τους Συνεταιρισμούς που στηρίζονται στα πρωτοποριακά προγράμματα Alcoholic Anonymous (Ανώνυμοι Αλκοολικοί – Ανώνυμοι Χρήστες) στις ΗΠΑ την δεκαετία του ’60.
• Ο Παναγής Καρέλλας, Πρόεδρος του Ιδρύματος Προστασίας Παιδιών και Νέων με Αναπτυξιακές Διαταραχές «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ» που κλείνει φέτος 60 χρόνια λειτουργίας και κοινωφελούς δράσης, παρέχοντας ειδική αγωγή και επαγγελματική αποκατάσταση σε 350 παιδιά και νέους.

Scroll to Top