Ίδρυμα "Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ"

Τελευταίος Χαιρετισμός στην αγαπημένη μας κα Βάσω Γκιντζίρη

Black_RibbonΑγαπητά μέλη της οικογένειας του Ιδρύματος – Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ»,

Με βαριά καρδιά και βαθιά θλίψη σας ενημερώνουμε ότι η αγαπημένη μας συνάδελφος και εκπαιδεύτρια, κα Βάσω Γκιντζίρη, έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή χθες,

Η απώλειά της είναι βαρύ πλήγμα για όλους μας και ιδιαιτέρως για τους νέους της ομάδας της, στους οποίους αφιέρωσε τόσο χρόνο και αγάπη.

Η Βάσω μας υπήρξε ένας φωτεινός φάρος για όλους μας, γεμάτη ζεστασιά, καλοσύνη, κατανόηση και αφοσίωση. Η προσφορά της στο ίδρυμά μας και στους νέους ήταν ανεκτίμητη. Η απουσία της θα αφήσει ένα μεγάλο κενό στις καρδιές όλων μας αλλά η μνήμη της θα μείνει για πάντα ζωντανή μέσα μας.

Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της. Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας είναι μαζί τους. Ευχόμαστε να βρουν την δύναμη και την παρηγοριά που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν αυτή την οδυνηρή απώλεια.

Παρακαλούμε όλους τους νέους και τις οικογένειές τους να έρθουν κοντά μας σε αυτή την περίοδο θλίψης. Σας καλούμε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας και τις αναμνήσεις σας, καθώς όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να βρούμε τη δύναμη να προχωρήσουμε μπροστά, τιμώντας την μνήμη της.
vaso-gkitziri
Scroll to Top