Ι.Π.Α.Π "Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ"

Τίτλος : «Διεξήχθη το Σεμινάριο Διευθυντών 2019 με θέμα την αντιμετώπιση σύνθετων μεταβαλλόμενων περιβαλλόντων για την εξασφάλιση ποιοτικής παροχής υπηρεσιών»

Το Ίδρυμα «Η Θεοτόκος» φιλοξένησε τη Γενική Συνέλευση της Ευρωπαϊκή Πλατφόρμα για την Αποκατάσταση (European Platform for Rehabilitation), η οποία  συγκέντρωσε τους εκπροσώπους από τους φορείς – μέλη  του Οργανισμού της στην Αθήνα. Το Workshop για τους Διευθυντές είναι ένα ετήσιο γεγονός, που καλεί έναν εξωτερικό εμπειρογνώμονα για να παρέχει μια διαδραστική εκπαίδευση για τους διευθυντές και το βασικό προσωπικό. Το θέμα σχετίζεται με τη διοίκηση, την ηγεσία ή την οργανωτική ανάπτυξη και οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να εφαρμόσουν θεωρίες στα δικά τους πλαίσια, έχοντας συγκεκριμένο αντίκτυπο στην οργάνωσή τους. Κάθε χρόνο η εκδήλωση αυτή διοργανώνεται σε συνεργασία με ένα μέλος της Ευρωπαϊκής Πλατφόρμας για την Αποκατάσταση (EPR).

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε  την Πέμπτη 10 και την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019. Επίσης την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε και μια Γενική Συνέλευση. Το σεμινάριο αυτό, εξέτασε τον τρόπο με τον οποίο εμπλέκεται το προσωπικό και πως μπορεί να οδηγηθεί στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών  και στην ευημερία σε ένα μεταβαλλόμενο και αυξανόμενων προκλήσεων περιβάλλον. Ο εκπαιδευτής οδήγησε τους συμμετέχοντες στην εξέταση μεθόδων που υποστηρίζουν τις αυξανόμενες αλλαγές, την προσαρμογή στην αλλαγή και την πρόκληση αλλαγής.

Ύστερα ακολούθησε δείπνο το βράδυ της 10ης Οκτωβρίου στο εστιατόριο Agora Select. Το σεμινάριο παρακολούθησαν ο Διευθυντής του Ιδρύματος κος Παπακωνσταντίνου Ιωάννης και οι προϊστάμενοι κ.κ Βιντερσχόβεν Μαρί Ανζ, Γιαννακοπούλου Μιρέλλα, Κατσούδα Καίτη, Ρούσσος Γεράσιμος και Σηφάκη Νεκταρία.

Scroll to Top